Montagetijd


Om onaangename verrassingen te voorkomen, worden de wielen bij bestelling betaald.Uw wielen worden binnen gemiddeld vier weken na ontvangst van uw betaling gemonteerd en verzonden. Deze tijd kan variëren in geval van voorraaduitval bij een leverancier. In dat geval nemen wij contact met u op om u op de hoogte te stellen van deze vertraging.

LeveringU heeft de mogelijkheid om uw wielen op afspraak rechtstreeks op te halen in onze werkplaats, 4845 Jalhay, België.


Wij kunnen uw wielen ook overal in Europa en (bijna) overal ter wereld sturen.Voor alle zendingen binnen België wordt 15 euro in rekening gebracht om de verpakkings- en leveringskosten te dekken. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor de verzendkosten voor andere Europese landen.Onze prijzen zijn inclusief de in België geldende BTW. Afhankelijk van het land van bestemming kan het zijn dat u extra belastingen moet betalen.

GebruiksvoorwaardenOm een lange levensduur van uw wielen te garanderen, dient u de volgende gebruiksvoorwaarden in acht te nemen:Amaruq-wielen mogen alleen worden gebruikt voor het doel waarvoor ze bestemd zijn.De Amaruq wielen mogen alleen worden gebruikt voor het doel waarvoor ze bestemd zijn. De aanbevolen bandenmaat moet in acht worden genomen.De maximale bandenspanning mag niet worden overschreden. Gebruik geen compressor of persluchtcilinder om uw banden op te pompen, omdat dit de velgen kan beschadigen of letsel kan veroorzaken.Vermijd contact tussen de velgen en bijtende producten.

Garantie - After-sales service


Klanttevredenheid is onze prioriteit en daarom bieden wij twee jaar garantie op de montage van AMARUQ wielen.De garantie dekt de eerste eigenaar voor eventuele gebreken of fabricagefouten die bij normaal gebruik worden geconstateerd of veroorzaakt. De garantie dekt geen schade die wordt veroorzaakt door een impact of verslechtering als gevolg van slecht onderhoud van uw wielen.

Crash Replacement


Als een velg breekt door een ongeluk of een val, bieden wij u 30% korting op de aankoop van een nieuwe Amaruq velg uit hetzelfde assortiment. Dit aanbod is geldig voor een periode van drie jaar vanaf de datum van aankoop van de wielen.

AMARUQ - Bicycle WheelsHandcrafted carbon and aluminium wheels.

Tél: +32 (0)494 50 13 83

TVA: BE0726500009

Do not hesitate to fill in the contact form for any information.

Opening Hours


Monday through Sunday,

from 7:00 a.m. to 9:00 p.m,

by appointment.

Closed Wednesdays.

FOLLOW US


© Copyright. All Rights Reserved.